Strona główna » Recenzje

Recenzje

węza wielkopolska 1 kg

węza wielkopolska 1 kg

Ocena produktu 5/5

Jako tako to dobra węza bardzo ładna i czysta pszczółki ciągną, lecz dostałem przesyłkę z zagiętym 1 arkuszem a po otwarciu okazało się, że mam wkręt wciśnięty w węze i kolejne 2 arkusze np. na świeczkę.

Autor recenzji: .
Data napisania recenzji: 11-08-2018

przyrząd do znakowania matek "premium"

przyrząd do znakowania matek "premium"

Ocena produktu 5/5

Rewelacja! Miałam różne przyrządy do znakowania, ale ten jest niezastąpiony. Chwytak, tymczasowa klateczka, no i przede wszystkim super łatwy i bezpieczny przyrząd do znakowania w jednym. Na prawdę wart…

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 18-08-2017

bluza "firmowa" rozmiar XL

bluza "firmowa" rozmiar XL

Ocena produktu 5/5

Fajna ta bluza. Bałem się, źe będzie cienka, ale jest z super materiału. Na wiosnę przetestuję w terenie.

Autor recenzji: Bzyk
Data napisania recenzji: 18-11-2015

stół do odsklepiania nierdzewny okrągły, 80 cm

stół do odsklepiania nierdzewny okrągły, 80 cm

Ocena produktu 5/5

Jeszcze go nie testowałem (kupiłem w zimie), ale wygląda na wygodny w użytkowaniu. Z grubej blachy. Co ważne, ma spad, więc miodek będzie spływał do wiaderka.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 20-12-2014

składany stojak pod ul wielkopolski

składany stojak pod ul wielkopolski

Ocena produktu 5/5

Stojak wygodny przy prowadzeniu pasieki wędrownej. Genialny w swojej prostocie.

Autor recenzji: Pasieka Dobrzewino
Data napisania recenzji: 08-11-2013

karta ulowa, 10 sztuk

karta ulowa, 10 sztuk

Ocena produktu 5/5

Przydatny drobiazg. Przyczepiam pinezką pod daszek ula i szybko wiem o co chodzi, bez patrzenia w tradycyjny notes. Pozdrawiam z Żagania, Michał

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 13-01-2013

odymiacz elektryczny wylotkowy

odymiacz elektryczny wylotkowy

Ocena produktu 5/5

Super odymiacz naprawdę warto go kupić polecam bo te tanie nic nie wartują.

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 02-01-2013

krata metalowa Dadanta pionowa

krata metalowa Dadanta pionowa

Ocena produktu 5/5

Jestem zadowolony i szybka wysyłka i wszystko jest super polecam.

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 05-11-2012


Kontakt
  • Wojciech Tabaka P.P.U.H.
    NIP: PL583-244-27-22
  • E-mail:sklep@skleppszczelarski.com.pl
  • Telefon518636818
  • Godziny działania sklepusklep internetowy pracuje w godzinach7-16, zakupy na miejscu w naszym sklepie stacjonarnym: ul Mickiewicza 9, 80-425 Gdańsk czynnym od pn-pt 10-17, sob 10-13
Cennik
Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS
Opinia o produkcie
Fajna ta bluza. Bałem się, źe będzie cienka, ale jest z super materiału. Na wiosnę przetestuję w terenie.
Ocena produktu 5/5